Известие

Collapse
No announcement yet.

Странно стъргане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странно стъргане

Колеги в десния край на двигатела доло се чува нещо като стъргане и ми губи антифриз да не е заминала водната помпа (помощ).

Огледал ли си хубаво радиатора да не би от там да ти губи антифриз ?
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
      Огледал ли си хубаво радиатора да не би от там да ти губи антифриз ?
      Не е колега как ще стърже от радиатор няма течова отпред!

Comment

Пистовият Ремък да не е защипал маркуча от разширителният съд към мотора ? на ме ми се беше случело поздрави
        sigpic
        Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
        FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:10.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

ако съдим по снимката, с този Фейслифт едва ли е Боксер
            sigpic
            Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
            FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Щом ти губи антифриз огледай си колата вместо да питаш във форума откъде тече, запретнете малко ръкави е колеги !! Стърженето може и да е по пластмасов капак.
              Last edited by tonov; d.m.y г., 19:14.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Щом ти губи антифриз огледай си колата вместо да питаш във форума откъде тече, запретнете малко ръкави е колеги !! Стърженето може и да е по пластмасов капак.
                Eба*и пластмасата няма изтаргване 1 година няма течове проверих маслото не е станало на мляко други варианти ?

Comment

Направи клип ... така на думи само боб се хвърля.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                  AR 155 2.0 16v SUPER
                  Toyota Corolla 2014 S Premium
                  Moskvich 2140

Comment

---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:10.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Липса на течове и загуба на антифриз може да означава дупчица в радияторьт на парното. Упорито криете какьв е двигателят и колко течност губи.
                      Много сте загадьчен колега, почти мистериозен.
                      Незнам колко губи но го губи мотора е 1.9 жтд но мисля че се справих с добавка утре ще пиша за повече инфо.

Comment

Обясни малко по подробно за това стъргане защото и аз имам такова и се чува от време на време дори понякога имам чувството че няма спирка. Бях пуснал тема в форума но не успях да получа много ясен отговор

Comment

Обясни малко по подробно за това стъргане защото и аз имам такова и се чува от време на време дори понякога имам чувството че няма спирка. Бях пуснал тема в форума но не успях да получа много ясен отговор
                          Така като отвориш капака доло в дясно се слуша това стъргане поне при мене е така и си мисля че водната помпа е заминала няма нищо защипано не е от пластмаса незнам не виждам течове ще си проличи като замине на пълно това което стърже.

Comment

И при мене май от там се чува това стържене ... най-вече се чува като помачкам педала за газта представа си нямам от какво е и си карам и чакам ... като му дойде времето тогава ще разбера от какво е иначе като отидеш на майстор ще ти каже какво ли не и накрая пак няма да го управи

Comment

И при мене май от там се чува това стържене ... най-вече се чува като помачкам педала за газта представа си нямам от какво е и си карам и чакам ... като му дойде времето тогава ще разбера от какво е иначе като отидеш на майстор ще ти каже какво ли не и накрая пак няма да го управи
                              Ако при гас ти прави това е от съединителя моя така беше и преди 10 дена нов ако е от скоро може да изкараш около 20 хиляди км нормално каране така че почвай да събираш балата 5 стотака.

Comment

Working...
                              X