Колеги в десния край на двигатела доло се чува нещо като стъргане и ми губи антифриз да не е заминала водната помпа (помощ).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странно стъргане
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеОгледал ли си хубаво радиатора да не би от там да ти губи антифриз ?
Comment
-
Щом ти губи антифриз огледай си колата вместо да питаш във форума откъде тече, запретнете малко ръкави е колеги !! Стърженето може и да е по пластмасов капак.Last edited by tonov; d.m.y г., 19:14.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеЩом ти губи антифриз огледай си колата вместо да питаш във форума откъде тече, запретнете малко ръкави е колеги !! Стърженето може и да е по пластмасов капак.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЛипса на течове и загуба на антифриз може да означава дупчица в радияторьт на парното. Упорито криете какьв е двигателят и колко течност губи.
Много сте загадьчен колега, почти мистериозен.
Comment
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеОбясни малко по подробно за това стъргане защото и аз имам такова и се чува от време на време дори понякога имам чувството че няма спирка. Бях пуснал тема в форума но не успях да получа много ясен отговор
Comment
-
И при мене май от там се чува това стържене ... най-вече се чува като помачкам педала за газтапредстава си нямам от какво е и си карам и чакам ... като му дойде времето тогава ще разбера от какво е иначе като отидеш на майстор ще ти каже какво ли не и накрая пак няма да го управи
Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеИ при мене май от там се чува това стържене ... най-вече се чува като помачкам педала за газтапредстава си нямам от какво е и си карам и чакам ... като му дойде времето тогава ще разбера от какво е иначе като отидеш на майстор ще ти каже какво ли не и накрая пак няма да го управи
Comment
Comment